Besøk ASKO Serveringsmesse 16. oktober!

Fjorårets serveringsmesse i regi av ASKO ØST ble en stor suksess. 800 kunder fant veien til dette arrangementet som var en meget god arena for å treffe leverandører, snakke med bransjekolleger og få presentert spennende nyheter både av mat og drikke.

Nå gjentas suksessen, og 16. oktober inviterer ASKO ØST til serveringsmesse på Oslo Kongressenter. Dette er en god anledning til å få inspirerende påfyll for ASKO-kunder i Østlands-området.

Tilbakemeldingene både fra kunder og leverandører var meget positive etter fjorårets messe. Det har fått enda flere leverandører til å melde seg på nå i år.
– Så langt har hele 125 leverandører reservert plass, så nå er det i praksis fullt, forteller salgssjef Stig Sørensen som har det overordnede ansvaret for messen. – Jeg skulle gjerne hatt flere plasser å tilby, for interessen for å være med på messen fra leverandørene våre har vært formidabel. Denne messen har etablert seg som en fantastisk fin anledning til å møte kundene i serveringsmarkedet.

Nyheter og praktiske tips

Noe av det viktigste med å besøke et arrangement som dette, er å få en oppdatering på nyheter og trender som det kan være nyttig å forholde seg til. Kanskje kan det inspirere til nye innslag på menyen?
– I den sammenheng tror jeg mange av kundene våre vil ha nytte og glede av å se nærmere på hva som finnes på vårt «Matskatt-torg». ASKO Servering tilbyr en meget stor bredde innenfor lokalmatsortimentet, og det er viktig for oss å få frem dette, fremhever Sørensen. – Ellers er vi glade for at offentlig sektor avholder en fagdag under messen, og for mange vil det være spennende å få med seg cocktail-workshopen i regi av Norsk Bartenderforening.
– Det blir også et servitørkurs, og i tillegg arrangeres det også et lynkurs i AI/KI. Her blir det flere eksempler på hvordan man kan nyttiggjøre seg kunstig intelligens på eget serveringssted.

– Hjertelig velkommen til vår serveringsmesse 16. oktober! Jeg vil forøvrig anbefale alle å registrere seg før de kommer. Da sparer du mye tid.

ANNONSE